KUN MINÄ KOTOANI LÄKSIN – Kansanlauluja kuvina

Savonlinnalaisen Linnalan opiston kuvataidekoulun opiskelijat laativat kuvituksen suomen kielen opetukseen tarkoitetulle Suomea sävelin -verkkosivustolle vv. 2009-2010.  Kuvia katsellessa alkoi tuntua, että olisi vahinko, jos ne jäisivät vain S2-opiskelijoiden ihailtaviksi, kertoo Päivi Harjusalmi Linnalan Opistosta. Kansalaisopistojen liiton KANTO-projektin tuella niistä on nyt rakennettu virtuaalinäyttely, jossa on mahdollista myös kuunnella kuvia innoittaneet kansanlaulut.  Esillä on niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin töitä.
Ohjauksesta vastasivat kuvataidekoulun opettajat Marianne Ketolainen, Hanne Kärki, Mervi Laitinen, Anne-Mari Pelkonen, Pauliina Sairanen ja Kaisa Turtiainen.

Muusikot: Pia Rask, laulu, harmooni, perkussiot; Mikko Kolehmainen, kitara, perkussiot; Elisa Muukkonen, Roosa Muukkonen, Solja Harjusalmi, laulu.

Näyttelyn toteuttivat  Second Life -virtuaalimaailmaan Päivi Harjusalmi  Linnalan Opistosta ja Annika Keskinen Metaverstaalta.

Osoite virtuaalimaailmassa: http://maps.secondlife.com/secondlife/EduFinland%20III/171/32/28

Näyttely on auki ympäri vuorokauden, mutta jos haluat tavata “henkilökuntaa”, niin näyttelypäivystys  on 13. ja 21.10 klo 10 – 11. Tervetuloa!