Avatar Orchestra Metaverse on maailmalaajuinen säveltäjien, muusikoiden ja taiteilijoiden yhteisö, joka teoksissaan käyttää virtuaalimaailma Second Lifea taiteensa välineenä. Orkesteri suunnittelee ja rakentaa omat virtuaali-instrumenttinsa, jotka antavat jokaiselle yksittäiselle esiintyjälle mahdollisuuden soittaa yhtäaikaisesti muiden eri puolilla maapalloa olevien kollegoidensa kanssa. Näillä soittimilla tuotetaan ääntä, kuvia ja liikkeitä. Esityksissä orkesterin jäsenet hyppivät, leijuvat, kelluvat ja tanssivat. Avatar Orchestra Metaversen konsertti on ainutlaatuinen kokemus!

Tervetuloa Avatar Orchestra Metaversen konserttiin

2.5.2011 klo 22 (12 SLT)

slurl:  http://slurl.com/secondlife/InnoOmnia/106/128/3001/

Konsertin ohjelma:

FRAGULA (kesäkuu 2007) säveltänyt Björn Eriksson (aka Miulew Takahe), instrumentit ja animaatiot suunnitellut ja tehnyt Andreas Müller (aka Bingo Onomatopoeia).

RITUAL (syyskuu 2009), säveltänyt, instrumentit, grafiikan ja animaatiot suunnitellut ja tehnyt Tim Risher (aka Flivelwitz Alsop).

ALEATRICITY (syyskuu 2008) säveltänyt, instrumentit suunnitellut ja tehnyt Andreas Müller (aka Bingo Onomatopoeia).

2 JOHN (lokakuu 2010) säveltänyt Viv Corringham (aka Zonzo Spyker), instrumentit ja animaatiot suunnitellut ja tehnyt Norman Lowrey (aka Pohjois Zipper).

WEE NO KRESH (maaliskuu 2007) säveltänyt, instrumentit suunnitellut ja tehnyt Andreas Müller (aka Bingo Onomatopoeia).